12 de desembre, 2007

RECORDATORI PER ALS USUARIS DEL BICINGBCN



RECORDATORI PER ALS USUARIS DEL BICINGBCN


que en les condicions d'ús del servei Bicing s'especifica que l'usuari és responsable de la bicicleta des del moment en què la retira d'una estació, fins que l'ancora correctament a la mateixa o a una altra estació.

Els passos a seguir per tal de retornar la bicicleta correctament són:

- Identifica un ancoratge lliure i assegura’t que el llum verd està encès.

- Introdueix les dues boles de subjecció situades al manillar dins els ancoratges.

- Espera fins que el llum verd deixi de fer pampallugues i aparegui un llum vermell fix.

- Comprova que la bicicleta ha quedat ben fixada.

- En cas que la llum es quedi en color verd-vermell intermitent, posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 902 31 55 31.

Si l’estació on vols retornar la bicicleta està plena, apropa la teva targeta al lector, a la pantalla hi apareixeran les adreces de les estacions més properes que tenen espais lliures. Disposaràs de 10 minuts més sense càrrecs addicionals per arribar fins a l’estació Bicing més propera.

Si segueixes aquests passos el sistema reconeixerà que has tornat la bicicleta correctament. Això només et costarà uns segons i t’estalviaràs els càrrecs corresponents a les penalitzacions estipulades pel no retorn de la bicicleta: si excedeixes el temps d’ús en més de 2 hores el cost del servei és de 3€/hora, i en cas de no retornar la bicicleta en més de 24 hores la penalització establerta és de 150 €.

11 de desembre, 2007

BICING A PERPIGNAN