17 d’abril, 2008

RENOVACIÓ DE LA TARJA!!!!!

Aviat farà 12 mesos que vas activar la teva targeta de Bicing, i per tant està a punt de finalitzar el teu període d'abonat.

Per aquest motiu t'informem que en cas de no cancel.lar la renovació del teu abonament al servei quinze dies abans de la data indicada, aquest es renovarà automàticament.

En cas que desitgis no renovar el teu abonament al servei s'ha de fer a través de la pàgina Web, pots accedir-hi mitjançant el següent enllaç: Bicing

Cal que introdueixis el teu nom d'usuari i contrasenya. Un cop validat el teu nom d'usuari has d'accedir a la "Zona d'Usuaris" a través de la pestanya superior. Mitjançant les opcions de "El meu compte Bicing" podràs "Cancel.lar la renovació" del teu abonament.

Tot i que et cancel.lis la renovació del teu abonament ara, podràs continuar utilitzant el servei fins la data esmentada.

En el cas de què segueixis abonat al Bicing, cal que recordis que:

  • La targeta Bicing està associada a la teva targeta de crèdit/dèbit, per tant, en cas que aquesta caduqui o bé la renovis cal que actualitzis les dades a la zona d'usuaris de la plana web.
  • L'usuari és responsable de la bicicleta des del moment que la retira d'una estació fins que la col·loca correctament a la mateixa o a una altra estació.

Per a qualsevol dubte o aclariment pots dirigir-te a l'oficina d'atenció a l'usuari: Pl. Carles Pi i Sunyer, 8-10, Barcelona, de 08:30 hores a 17:30 hores, o trucant al telèfon d'atenció a l'usuari: 900 31 55 31.

Atentament,

Servei d'Atenció de Bicing