29 de desembre, 2010

BICING IN LES HALLES, PARIS

25 de desembre, 2010

BICI LAMBORGHINI IN NY


24 de desembre, 2010

BICIS IN HARVARD (BOSTON)

23 de desembre, 2010

MIT, MASSACHUSETS INSTITUTE OF TECNOLOGY

21 de desembre, 2010

BICI'S IN BOSTON

21 d’octubre, 2010

FIXED IN BOSTON BACK BAY

15 de març, 2010

NEU AL BICING

12 de març, 2010

Neu a les bicis.......


La nevada del 8 de març de 2010 també va afectar al servei d'intent de "bicing" de Girona, més conegut com a "Girocleta".

Aquest servei no ha estat tan massiu com podia esperar-se. Les raons podrien ser: la manca de funcionalitat de les bicis, estèticament colorides, però poc funcionals, massa altes i poc pràctiques, també ha afectat l'escasetat d'estacions i la dificultat de moviment per la ciutat, amb pocs carrils bicis i moltes prohibicions de circulació per voreres.



11 de febrer, 2010




Viabicing

El web del Bicing t'ajuda a trobar el camí més adient per anar d'un lloc a un altre de la ciutat. El cercador de rutes Viabicing, en fase de proves, és una eina molt útil a l'hora de decidir quin camí escollir.





Aplicació per a telèfons mòbils

El
Bicing compta amb una nova aplicació per a telèfons mòbils compatible amb Java, a través de la qual es pot obtenir informació sobre la situació de les estacions, la disponibilitat de bicicletes o les places lliures. També disposa d'un localitzador d'estacions, que les situa sobre el plànol.

Per descarregar l'aplicació cal enviar un SMS al 7010 amb la paraula BICINGAPL i rebràs un SMS amb l'enllaç a l'aplicació.

Més informació a www.bicing.com