26 de novembre, 2007

Nous sistema de llums



S'acaben d'incorporar a les bicis, un nou sistema de llums. Desconec el funcionament del sistema original, però el de la nova generació funciona per rotació d'uns imans situats a la roda, que al passar al costat del llum el carreguen.

25 de novembre, 2007

DETERIORAMENT..........


VOILÀ.......

Un canvi de marxes d'una bici..... una miqueta deteriorat.

Els usuaris podrien tenir una mica més de cura en el moment d'utilitzar aquets servei. És un benefici per a tots els que anem amb el BICING.

23 de novembre, 2007

EL BICING ES FA SERVIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!



21.11.2007

EL SERVEI BICING JA HA FET 3.000.000 D'USOS.

Caram!!!! Quina fita tan important i quina quantitat d'usos s'han fet del servei BICING!!!!!

Tot plegat molts usuaris que utilitzen aquest mitjà de transport per moure's per BCN:

19 de novembre, 2007

Que tripa se te ha roto??


Operari arreglant una estació bicing.

16 de novembre, 2007

El Bicing atravessa l'Atlàntic

Washington estrenarà a la primavera el seu Bicing

EL PERIÓDICO
WASHINGTON
Washington serà la primera ciutat nord-americana a apuntar-se a la febre del Bicing. La capital dels EUA ha firmat un contracte amb Clear Channel, la mateixa empresa que gestiona el Bicing barceloní, per introduir l'Smartbike (el nom original del sistema) als carrers de la ciutat. Ho farà, no obstant, a una escala modesta: es començarà la primavera de l'any que ve amb 120 bicicletes en 10 estacions.
Després del gran èxit de les bicicletes públiques en grans ciutats com Barcelona, Lió i París, les urbs nord-americanes s'han interessat pel mateix model en un intent de descongestionar el trànsit. A més de Washington, que ja ha firmat el contracte, les bicis es veuran l'any que ve a San Francisco i Portland, mentre que Nova York està estudiant la possibilitat de portar-les a Manhattan. El problema és que gairebé cap d'aquestes ciutats compta amb carrils per a bicicleta.

BATALLA PER LONDRES
L'adjudicació d'aquests contractes ha originat una gran batalla comercial entre els dos grans competidors, tots dos procedents del mercat de la publicitat exterior, Clear Channel i la francesa JCDecaux. Mentre que el primer ha implantat el seu sistema a Barcelona, Viena, Rennes, Estocolm i Oslo, els francesos en són els propietaris a Lió, París (des de l'estiu passat), Sevilla, Còrdova i Marsella, entre altres. Ara, les dues empreses lluiten per aconseguir el contracte d'una altra ciutat emblemàtica, Londres, mentre que JCDecaux també manté converses amb Mosco

14 de novembre, 2007

NO BICING?????




A la Rambla Catalunya, va aparèixer aquest nou senyal..... PROHIBIT CIRCULAR BICIS.... De fet, el senyal es troba al mig de la rambla..... És una de les moltes prohibicions que s'estan fent.

Per on haurem d'anar?¿?¿??¿?¡

07 de novembre, 2007

06 de novembre, 2007

01 de novembre, 2007

AMPLIEM!!!!!!!!!!!!!


31.10.2007


LA XARXA BICING S'AMPLIA AMB 4 ESTACIONS MÉS.


4 estacions més amplien la xarxa Bicing. Ja les tens a la teva disposició!!!
La xarxa Bicing s'amplia amb 4 estacions més, que ja estan a la teva disposició a:

c/Nàpols, 343-345 amb Sant Antoni Maria Claret

c/Enric Granados, 99

c/Aragó, 659 amb c/Clot

c/Guipúscoa, 67 amb c /Selva de Mar

BICING A LA NIT...........................